Staub Erika Posztolva ekkor: 2022. február 3. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. február 3. Xiaomi 11lite telefonom van. Problémám ha valaki hív beszélgetés közben megszakad a vonal. Én hallom a hívó félt de ő nem hall engem. Sim kártya csere megtörtént, a telefon egy hónapos. Ötletek esetleg? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. február 3. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. február 3. Szia Erika! A probléma kivizsgálásához javasoljuk, hogy írd meg a honlapunkon elérhető chatre ide kattintva, a pontos hely és idő adatokat, valamint a saját számodat és azt a számot akivel a beszéltél, amikor a hívás megszakadt. Együttműködésedet köszönjük! ^Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Komlo. Gábor Posztolva: 2023. március 9. Megosztás Posztolva: 2023. március 9. Kedves Erika! Két hete ugyanez a problémám amelyről írt (ha valaki hív beszélgetés közben megszakad a vonal. Én hallom a hívó félt de ő nem hall engem).Önnek sikerült valamilyen megoldást találnia rá? 2,5 éves Redmi 8 a készülékem,a szolgáltatóm nem igazán tud segíteni. Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Komlovszky Gábor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Staub Erika
Xiaomi 11lite telefonom van. Problémám ha valaki hív beszélgetés közben megszakad a vonal. Én hallom a hívó félt de ő nem hall engem. Sim kártya csere megtörtént, a telefon egy hónapos. Ötletek esetleg?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.