villl Posztolva ekkor: 2022. február 3. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. február 3. TV go applikációban nem indul el az online tv műsor. "Lejátszási hiba E.901" vagy E.400 hibaüzenet kapok. A telefon egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro. A tv go alkalmazást úratelepitettem, de a hiba megmaradt. Mi lehet a gond? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. február 15. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. február 15. Szia! Elnézésedet kérjük a késedelmes válaszadásunkért. Jelenleg nem tudunk lejátszási problémáról a Telekom TVGO szolgáltatásunk esetében. A legfrissebb verziója az applikációnknak Play áruház esetében a 2.0.501. Javasoljuk, hogy indítsd újra készülékedet és futtasd le az elérhető szoftver és alkalmazásokat, mivel naprakész eszköz biztosít problémamentes működést. További segítség lehet, ha megtekinted az internet kapcsolatodat, mivel ha ingadozik a hálózat, okozhat működésbeli hibákat. Köszönjük. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ildiko969 Posztolva: 2022. június 24. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. június 24. Kedves Telekom Szakértő. Nem is értem, hogy miért nem tudtok lejátszási problémáról. 2 hónapja jelentettem be. 2 hónapig ültetek a hibán és ma kaptam egy sms-t, hogy nem nálatok van a hiba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. június 25. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. június 25. 7 órája, Ildiko969 írta: Kedves Telekom Szakértő. Nem is értem, hogy miért nem tudtok lejátszási problémáról. 2 hónapja jelentettem be. 2 hónapig ültetek a hibán és ma kaptam egy sms-t, hogy nem nálatok van a hiba. Szia! Kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a m.me/TelekomHU felületen és segítünk. ^Kriszti Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ildiko969 Posztolva: 2022. június 25. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. június 25. A tabletemen is és az applikáción is a legfrissebb verzió található. Az internet kapcsolatomnak sincs baja, mert próbáltam itthonról, Szegeden szintén T hálózatról és Makón egy másik szolgáltató hálózatán. Ezen kívül próbáltam mobilnetről is Telekom hálózatról. Más ötlet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
villl
TV go applikációban nem indul el az online tv műsor. "Lejátszási hiba E.901" vagy E.400 hibaüzenet kapok. A telefon egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro. A tv go alkalmazást úratelepitettem, de a hiba megmaradt. Mi lehet a gond? Köszönöm.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.