Posztolva ekkor: February 3 TV go applikációban nem indul el az online tv műsor. "Lejátszási hiba E.901" vagy E.400 hibaüzenet kapok. A telefon egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro. A tv go alkalmazást úratelepitettem, de a hiba megmaradt. Mi lehet a gond? Köszönöm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 25 A tabletemen is és az applikáción is a legfrissebb verzió található. Az internet kapcsolatomnak sincs baja, mert próbáltam itthonról, Szegeden szintén T hálózatról és Makón egy másik szolgáltató hálózatán. Ezen kívül próbáltam mobilnetről is Telekom hálózatról. Más ötlet? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 25 7 órája, Ildiko969 írta: Kedves Telekom Szakértő. Nem is értem, hogy miért nem tudtok lejátszási problémáról. 2 hónapja jelentettem be. 2 hónapig ültetek a hibán és ma kaptam egy sms-t, hogy nem nálatok van a hiba. Szia! Kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a m.me/TelekomHU felületen és segítünk. ^Kriszti Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: June 24 Kedves Telekom Szakértő. Nem is értem, hogy miért nem tudtok lejátszási problémáról. 2 hónapja jelentettem be. 2 hónapig ültetek a hibán és ma kaptam egy sms-t, hogy nem nálatok van a hiba. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: February 15 Szia! Elnézésedet kérjük a késedelmes válaszadásunkért. Jelenleg nem tudunk lejátszási problémáról a Telekom TVGO szolgáltatásunk esetében. A legfrissebb verziója az applikációnknak Play áruház esetében a 2.0.501. Javasoljuk, hogy indítsd újra készülékedet és futtasd le az elérhető szoftver és alkalmazásokat, mivel naprakész eszköz biztosít problémamentes működést. További segítség lehet, ha megtekinted az internet kapcsolatodat, mivel ha ingadozik a hálózat, okozhat működésbeli hibákat. Köszönjük. ^Noel Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
TV go applikációban nem indul el az online tv műsor. "Lejátszási hiba E.901" vagy E.400 hibaüzenet kapok. A telefon egy Xiaomi Redmi Note 10 Pro. A tv go alkalmazást úratelepitettem, de a hiba megmaradt. Mi lehet a gond? Köszönöm.
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon