Tomm Posztolva ekkor: 2022. február 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. február 25. Sziasztok, Ma kihozták nekem az új IPTV Android boxot ami nem működik sajna. Jelenleg a Telekom routert modemként használom pppoe passthroughal. A routerem egy Ubiquiti UDM. Az Android box kap netet, minden működik rajta (előzetesek lejátszása is), kivéve az élő TV műsor. UPNP-t bekapcsoltam, a boxnak Telekom DNS-t állítottam be a menüjében. Mit lehetne még kipróbálni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Tomm Posztolva: 2022. február 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 27. Siker! Leírom, hátha a jövőben segítség valakinek: Telekom routerben: - Ugye a jelszó, felhasználónév direkt elrontva, pppoe passthrough bekapcs, IP címe maradt a 192.168.0.1 - DHCP kikapcs - UDM WAN összekötve Telekom LAN1-el UDM-ban: - Külön VLAN-t létrehozni a TV-nek. DHCP kikapcs, Gateway 192.168.0.2/24, IGMP bekapcs - UDM két portjának profilját erre a VLAN-ra állítani (nálam 3 és 4) - Egyik portba megy a TV box, másik a Telekom router valamelyik portjába - Boxban DHCP helyett manuális IP beállítás, IP cím 198.168.0.6, átjáró 192.168.0.2, előtag 24, dns 84.2.44.1 és 84.2.46.1 Így van a boxon net és élő tv műsor is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomm Posztolva: 2022. február 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 26. Telepítettem a PureVPN-t, hátha, de teljesen lehal tőle a box Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomm Posztolva: 2022. február 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 26. update2: Telekom mobilnetről (akár telefonról wifin megosztva, akár Huawei 4G routerbe dugva) lejátsza minden csatornából az első 5 másodpercet, utána megfagy a kép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. február 26. Megosztás Posztolva: 2022. február 26. 3 órája, Tomm írta: update2: Telekom mobilnetről (akár telefonról wifin megosztva, akár Huawei 4G routerbe dugva) lejátsza minden csatornából az első 5 másodpercet, utána megfagy a kép. IGMP-t bekapcsoltad a Controllerben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomm Posztolva: 2022. február 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 26. 47 perce, uzman írta: IGMP-t bekapcsoltad a Controllerben? Köszi a tippet, most bekapcsoltam az UDM menüjében, de nem változott semmi. A Huawei routerben nincs ilyen lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tomm
Sziasztok,
Ma kihozták nekem az új IPTV Android boxot ami nem működik sajna.
Jelenleg a Telekom routert modemként használom pppoe passthroughal. A routerem egy Ubiquiti UDM.
Az Android box kap netet, minden működik rajta (előzetesek lejátszása is), kivéve az élő TV műsor.
UPNP-t bekapcsoltam, a boxnak Telekom DNS-t állítottam be a menüjében. Mit lehetne még kipróbálni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.