Tomm Posztolva ekkor: 2022. február 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. február 25. Sziasztok, Ma kihozták nekem az új IPTV Android boxot ami nem működik sajna. Jelenleg a Telekom routert modemként használom pppoe passthroughal. A routerem egy Ubiquiti UDM. Az Android box kap netet, minden működik rajta (előzetesek lejátszása is), kivéve az élő TV műsor. UPNP-t bekapcsoltam, a boxnak Telekom DNS-t állítottam be a menüjében. Mit lehetne még kipróbálni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomm Posztolva: 2022. február 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 26. Telepítettem a PureVPN-t, hátha, de teljesen lehal tőle a box Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomm Posztolva: 2022. február 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 26. update2: Telekom mobilnetről (akár telefonról wifin megosztva, akár Huawei 4G routerbe dugva) lejátsza minden csatornából az első 5 másodpercet, utána megfagy a kép. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. február 26. Megosztás Posztolva: 2022. február 26. 3 órája, Tomm írta: update2: Telekom mobilnetről (akár telefonról wifin megosztva, akár Huawei 4G routerbe dugva) lejátsza minden csatornából az első 5 másodpercet, utána megfagy a kép. IGMP-t bekapcsoltad a Controllerben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tomm Posztolva: 2022. február 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 26. 47 perce, uzman írta: IGMP-t bekapcsoltad a Controllerben? Köszi a tippet, most bekapcsoltam az UDM menüjében, de nem változott semmi. A Huawei routerben nincs ilyen lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Tomm Posztolva: 2022. február 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. február 27. Siker! Leírom, hátha a jövőben segítség valakinek: Telekom routerben: - Ugye a jelszó, felhasználónév direkt elrontva, pppoe passthrough bekapcs, IP címe maradt a 192.168.0.1 - DHCP kikapcs - UDM WAN összekötve Telekom LAN1-el UDM-ban: - Külön VLAN-t létrehozni a TV-nek. DHCP kikapcs, Gateway 192.168.0.2/24, IGMP bekapcs - UDM két portjának profilját erre a VLAN-ra állítani (nálam 3 és 4) - Egyik portba megy a TV box, másik a Telekom router valamelyik portjába - Boxban DHCP helyett manuális IP beállítás, IP cím 198.168.0.6, átjáró 192.168.0.2, előtag 24, dns 84.2.44.1 és 84.2.46.1 Így van a boxon net és élő tv műsor is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Tomm
Sziasztok,
Ma kihozták nekem az új IPTV Android boxot ami nem működik sajna.
Jelenleg a Telekom routert modemként használom pppoe passthroughal. A routerem egy Ubiquiti UDM.
Az Android box kap netet, minden működik rajta (előzetesek lejátszása is), kivéve az élő TV műsor.
UPNP-t bekapcsoltam, a boxnak Telekom DNS-t állítottam be a menüjében. Mit lehetne még kipróbálni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.