Merion

tanki online Packet Loss hatalmas ping a játékokban

Kérdés

Adott ez a 2 játék eggyikkel se tudok normálisan játszani az elmult 2 hétben. Hatalmas ping droppok vpn-el úgy ahogy 100 pingel eldöcögök de az legalább stabilan annyi xD.. Valami tipp esetleg? Jeleztem az eggyik ügyintéző azt mondta hogy valószinüleg a játékkal van a baj ami szerintem elég nagy *****ség..Mivel 2 játéknál aminek semmi köze egymáshoz hogyan lehetne ugyan az a baja most töltsek le egy 3. játékot is? Vicc az egész lehetetlen így játszani ha nem lesz javítva akkor sajnos váltás lesz. Minden másnál tökéletes az internet youtube/facebook nagyon gyorsan betölt de a játékok oldalain(Forumokon) illetve a játékon belül is brutál lassan tölt be vagy épp be se tölt mert kidob..

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Merion

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Szia @Merion

A probléma a nemzetközi szolgáltatóknál van. Illetékes munkatársaink már felvették a kapcsolatot és jelezték is ezt részükre. Bízunk benne, hogy minél előbb intézkednek az elhárítással kapcsolatban. Megértésedet és türelmedet köszönjük! ^Oszkár

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Ha van lehetőséged szolgáltatót váltani akkor szerintem gondlkozás nélkül tedd, sűrűn fordul elő ez a helyzet, ha visszaolvasol fórumon láthatod hogy csúcsidőben használhatatlan gamingre. VPN-en kívűl meg nincs más megoldás.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most