Szoknyácska Posztolva ekkor: 2022. március 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. március 4. Várható Oppo felsőbb kategóriás okostelefonok bekerülése is a kínálatba? Gonolok itt a hamarosan Európában is megjelenő Find X5 és Find X5 Pro modellekre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. március 11. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. március 11. 1 órája, Szoknyácska írta: Köszönöm a gyors választ! Szia @Szoknyácska! Nagyon szívesen! További szép napot kívánunk! ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. május 8. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. május 8. Szia @szatam9a! Kérdésedet továbbítottuk illetékes munkatársainkhoz. Amint kapunk választ, azonnal megírjuk Neked. Türelmedet köszönjük! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. május 9. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. május 9. Szia @szatam9a! Köszönjük türelmedet! Jelenlegi információink szerint nem várhatóak az említett Oppo modellek kínálatunkba. Megértésedet köszönjük! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. március 9. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. március 9. Szia @Szoknyácska! Egyeztetünk illetékes kollégákkal a keresett készülékek kapcsán. Válaszunk megküldéséig szíves türelmedet kérjük. ^Levente Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. március 9. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. március 9. Köszönjük a türelmet! Az Oppo Find X5 és Find X5 Pro modellek nem várhatóak kínálatunkban. ^Levente Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szoknyácska Posztolva: 2022. március 11. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. március 11. Köszönöm a gyors választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szatam9a Posztolva: 2022. május 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. május 7. Ekkor: 11/03/2022 at 12:45, Telekom szakértő írta: Szia @Szoknyácska! Nagyon szívesen! További szép napot kívánunk! ^Rita Üdv, mit lehet tudni most? nem várható valami előrelépés? egyébként az oppo magyar képviselte nagyon gyenge. nem tudnak semmire válaszolni még csak nem is tudnak helyesen magyarul. csalodtam bennük. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Szoknyácska
Várható Oppo felsőbb kategóriás okostelefonok bekerülése is a kínálatba? Gonolok itt a hamarosan Európában is megjelenő Find X5 és Find X5 Pro modellekre.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
7 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.