Ugrás a tartalomhoz
  • 0

X-Plane 11


Marton1976

Kérdés

Üdv! Megvettem az X-Plane 11-et, de a telepítő azt írta, hogy baj van a nettel, amint azt a mellékelt kép mutatja. Írtam nekik, erre azt írták, hogy szerintük a tűzfal az akadály. Kikapcsoltam a tűzfalat, de a probléma megmaradt. Erre azt írták, hogy akkor a szolgáltatónál lévő tűzfal nem engedi. Mit tegyek, hogy tudjam telepíteni...?

Marci

Installer.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

5 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

https://www.whatsmyip.org/ oldalon ellenőrizd, hogy a megjelenő IP cím azonos-e a modem WAN infó oldalán megjelenő IP címmel. Ha nem, akkor NAT-olt IP címet kaptál és ez a probléma. Az ügyfélszolgálaton jelezd a problémát és kivesznek ebből a tartományból.

A bekapcsolt és aktív tűzfal Téged és az eszközeidet véd. Én inkább azt kérdezném, hogy mi szüksége van ennek megkerülésére vagy kiiktatására a játékprogramnak. Ha port nyitásra lenne szükség, az is megoldható, de azt le szokták írni a dokumentációban.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: uzman
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
5 órája, Marton1976 írta:

Megnéztem az általad említett oldalt, de konkrét IP-címet nem találtam... Azon kívül még régebben megváltoztattam a jelszót, amivel be tudok lépni a modembe, de sajnos elfelejtettem... Egy reset visszaállítja az eredeti jelszót?

Igen, a reset után a modemen található belépési adatokkal fogsz tudni újra belépni.

Viszont újra be kell majd állítani, ha van egyéni WLAN beállítások, port forward, stb.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
17 órája, Marton1976 írta:

Igen, a két IP cím azonos.

A telepítés során ez az egy probléma lehet, de ez sem áll fenn.

A szolgáltatói eszköz a kifelé menő kommunikációt nem szűri és esetedben ha a telepítőprogram a szerver felé kommunikál, a szerver felől érkező választ be is fogja engedni. A szolgáltató a saját eszközein sem korlátozza az egyes szolgáltatások elérhetőségét.

Viszont az általad fényképezett ablak, ami a telepítés utolsó lépése, azt mondja, hogy az előző telepítési pontok sikeresen lezárultak. Mi történik ha a Quit gombra kattintasz? Használható a játék?

Rákeresve a játék nevére és a jelenségre viszont sajnos elég sok bejegyzést találtam az interneten különböző problémákkal kapcsolatban. Azt tudom még javasolni, hogy keress a telepítési mappában egy valamilyen install log fáljt és nézzük meg a tartalmát, hátha elmond bővebb információt.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...