NaVi

Térerőprobléma

5 bejegyzés ebben a témában

Sziasztok,

Az alábbi problémával kapcsolatban kérnék tanácsot 

Új lakhelyre költöztünk nemrég és itt jelentek meg először a problémák. Kimenő hívás esetén hiába van 2es vagy 3-as mobiltérerősség beltérben, a hívás (csörgés) nem indul el. Egy idő után a térerő leesik 0-ra, majd a telefon kiírja, hogy mobilszolgáltató nem található. Hívás közben nem mozgok, ugyanott tartózkodom. Bejövő hívásokról csak sms-t kapok. Ha mégis telefonálnom kell, akkor ki kell állnom a terasz egy bizonyos pontjára, és második vagy harmadik próbálkozásra elindul a hívás.

Aránylag régi volt a telefon (Redmi Note 5), ezért 1 hete lecseréltem egy újabbra, (Note 10 pro), de ennek ellenére a hiba megmaradt. Bejelentettem a Telekomnál, de azt a jvisszaelzést kaptam a vizsgálat után, hogy a lefedettség rendben van. Időközben átcseréltük feleségemmel a sim kártyáinkat a mobilokban, de az ő telefonjában (Redmi 9T) az én sim-em ugyanúgy viselkedett, míg az ő Telekom sim-je tette a dolgát rendesen  az én telefonomban. Ezek után ma kértem egy sim cserét, de a hiba még mindig megvan....

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok,

Végre megoldódott a probléma.

Nem hagyott nyugodni a dolog és mégegyszer beprobálkoztam az ügyfélszolgálatnál. Szerencsémre ez az ügyfélszolgálatos egyből sejtette, hogy mi a probléma oka: a VoLTE nem volt a számomhoz hozzárendelve, így a telefonon hiába volt bekapcsolva, az nem működött ...

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok

Hasonló a gondom.Én térerő probléma miatt váltottam szolgáltatót számhordozással.Három telekomos előfizetés van a családban,mindhárom használható a lakásban.Az én telefonszámom viszont nem akar megfelelően működni.4g net,de se hívni se fogadni nem tudok.Másik számról csörgettem:nem elérhető.Néhány másodperc múlva kapok sms-t nem fogadott hívásról...Szolgálató szerint minden rendben.Ezért kár volt váltani.

Ha megtalálod a megoldást kérlek jelezd!

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia,

Köszönöm a tanácsot, de sajnos az egyedüli közeli Telekomos a közelben a feleségem. :)

A legközelebbi ittlakó *****fonos (nála nincs térerő). Illetve aki Telekomosként megfordult nálunk (és volt telefonhívása nálunk), annál sem észleltünk problémát.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Szia

Esetleg a közelben lakókat (akik Telekomosak) meg tudod kérdezni, hogy ők is hasonló dolgokat tapasztalnak?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most