kornél21 Posztolva ekkor: 2022. április 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 2. Üdv, Olyan hibába ütköztem hogy a sagemcom telekomos routeremen nem tudom megosztani az abba csatlakoztatott pendive-ot. Nem találom az "USB-device" fület. Ha megnyitom a "my media" menüt akkor ilyen hibaüzenetet látok: Üdvözlettel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. április 3. Megosztás Posztolva: 2022. április 3. 20 órája, kornél21 írta: Üdv, Olyan hibába ütköztem hogy a sagemcom telekomos routeremen nem tudom megosztani az abba csatlakoztatott pendive-ot. Nem találom az "USB-device" fület. Ha megnyitom a "my media" menüt akkor ilyen hibaüzenetet látok: Üdvözlettel Valamelyik menüben nincs egy olyan opció, ahol a Dlna-t tudod aktiválni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kornél21 Posztolva: 2022. április 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 4. Nem, és még "media" fület sem látok a router beállításai között. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JokkaMokka Posztolva: 2022. április 8. Megosztás Posztolva: 2022. április 8. Ugyan ez a tipus van nekem is. A Voice Ports alatt kellene lennie, de láthatóan nálad valamiért eltűnt/nem jelenik meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
kornél21
Üdv,
Olyan hibába ütköztem hogy a sagemcom telekomos routeremen nem tudom megosztani az abba csatlakoztatott pendive-ot. Nem találom az "USB-device" fület.
Ha megnyitom a "my media" menüt akkor ilyen hibaüzenetet látok:
Üdvözlettel
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.