Posztolva ekkor: April 2 Üdv, Olyan hibába ütköztem hogy a sagemcom telekomos routeremen nem tudom megosztani az abba csatlakoztatott pendive-ot. Nem találom az "USB-device" fület. Ha megnyitom a "my media" menüt akkor ilyen hibaüzenetet látok: Üdvözlettel Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 8 Ugyan ez a tipus van nekem is. A Voice Ports alatt kellene lennie, de láthatóan nálad valamiért eltűnt/nem jelenik meg. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 4 Nem, és még "media" fület sem látok a router beállításai között. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: April 3 20 órája, kornél21 írta: Üdv, Olyan hibába ütköztem hogy a sagemcom telekomos routeremen nem tudom megosztani az abba csatlakoztatott pendive-ot. Nem találom az "USB-device" fület. Ha megnyitom a "my media" menüt akkor ilyen hibaüzenetet látok: Üdvözlettel Valamelyik menüben nincs egy olyan opció, ahol a Dlna-t tudod aktiválni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Üdv,
Olyan hibába ütköztem hogy a sagemcom telekomos routeremen nem tudom megosztani az abba csatlakoztatott pendive-ot. Nem találom az "USB-device" fület.
Ha megnyitom a "my media" menüt akkor ilyen hibaüzenetet látok:
Üdvözlettel
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon