grindlock Posztolva ekkor: 2022. április 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. április 20. Üdvözlök mindenkit! Telekom otthoni 1000 Mbit előfizetésem van, Huawei HG8245H routerrel (2.4 G). A routerre 2 laptop és 3 okos telefon csatakozik wifin + IPTV és egy hálózati lejátszós hifi vezetékesen. A galaxy a41 telefonom wifi sebessége 65 Mbps, miközben a feleségem huawei P Smart 2019 telója 150 Mbps-t tud változatlan beállítások mellett. Mi lehet ennek az oka? Akkor se nő az én wifi sebességem, ha kikapcsolom azt a telefont. Próbáltam már a Galaxy gyári visszaállítást, a router újra indítást, illetve a csatornaváltást is, semmi nem hozott eredményt. Érdekes módon a Galaxy A41 más Wifi hálózatokon is 65 MBps sebességet ír ki. A nagyfelbontású zenéket szaggatva adja le a hifi, a jel a telefonról jön, így a telefon wifi sebességben lehet a hiba. Hogyan lehet ezt kijavítani? Köszönöm a segítséget előre is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. április 21. Megosztás Posztolva: 2022. április 21. Esetleg még megpróbálhatod a hálózati beállítások visszaállítását, hátha az segít. Vagy próbáld meg a Samsung készülékben törölni a wifi hálózatodat és újra csatlakozni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 grindlock Posztolva: 2022. április 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 21. Üdv! Megpróbáltam mindkettőt, semmi változás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. április 22. Megosztás Posztolva: 2022. április 22. 9 órája, grindlock írta: Üdv! Megpróbáltam mindkettőt, semmi változás. Próbáld még meg az Android Beam-et kikapcsolni, volt akinek ez segített. Mobilhálózaton is lassú a hálózati kapcsolat sebessége vagy csak Wifi-n? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 grindlock Posztolva: 2022. április 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. április 22. Üdv, a mobilnet 15 MBps. Kikapcsoltam a beam-et, semmi változás, ugyanúgy 65 MBPs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
grindlock
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.