norbi215

SAGEMCOM 3686 V2 WIFI csatlakozás sikertelen

Kérdés

Üdvözlet!

2 éve használom a fent említett eszközt, melyet a telecom hozott. Minden gyári beállításokkal működik...

Kb 2-3 hónapja el kezdte ledobálni a telefonokat a wifi hálózatról, mely probléma eléggé flusztráló, mert nem mindig csatlakozik magától újra...

Másik probléma ami súlyosabb és nem is tudom hova tenni a dolgot:

2 db wifis kamera lett a hálózathoz hozzáadva, mely tökéletesen működik és nem tudom,hogy ledobálja e, mert nem folyamatos a vétel csak ha megmozdul valami ..

Mióta a kamerák csatlakoztatva vannak a telefonokkal nem tudok fellépni wifire....a telefon látja az internetet és a csatlakozás is elindul mint folyamat, de előugrik egy ablak,hogy a csatlakozás sikertelen, próbálja újra, illetve egy mező a jelszónak...a jelszó jó.

Beallitasokban a hálózat fülön látszik,hogy minden ami vezetékkel csatlakoztatva van az működik is ..wifin a kamerák is(2db 2.4 ghz-en).

4 csatlakozóból kettő van használatban tv+internet.

HA az egyik kamerát kikapcsolom, akkor a telefon automatikusan csatlakozik, de csak az egyik. Ez után a kamera nem csatlakozik, csak miután a telefonon bontom a jelet.

A beallitasokban bármennyi kapcsolat van beallitva mégsem tudok 2 eszközön kívül semmit csatlakoztatni ..

2.4-5ghz engedélyezve...

A telefonokon a legfrissebb frissítés van, más egyéb wifi hálózatokra gond nélkül csatlakozik, csak az itthoni elosztóra nem...

Szóval az egyik probléma hogy ledoblaja a wifiről a telefonokat a masik meg az, hogy miota kamrera van nem enged csatlakozni wifire!?

Köszönöm előre is ..

 

Ui: a szakszavakkal és a mikentjével nem vagyok tisztában, szóval ha van ötlet, akkor úgy kérem hogy megértsem.

Köszönöm!

 

 

 

 

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia Norbi! A Wifi jelerősségét és annak változását számos tényező befolyásolhatja. Probléma esetén mindig érdemes az eszközöket újraindítani, ami sok esetben megoldja a problémát. Amennyiben viszont a hibajelenség folyamatosan visszatér érdemes lehet szakértőink segítségét igénybe venni, akik ellenőrzik a beállításokat. Az egyedi szervizszolgáltatásról itt: https://bit.ly/3Geu9Fy tájékozódhatsz.   Ezen kívül az Okoswifi rendszert ajánljuk a figyelmedbe, ami segít abban, hogy faltól falig stabil hálózat álljon a rendelkezésetekre. https://bit.ly/3I1ME05 ^Gabriella

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most