Horváth Mihályné Posztolva ekkor: 2022. július 26. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. július 26. Nem tudom törölni a Telekom fiókot Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. július 28. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. július 28. Szia! Ha szeretnéd megszüntetni Telekom fiókodat, akkor belépést követően válaszd a Beállítások / Profil beállítások menüt, majd az oldal alján a Törlöm a Telekom Fiókot linkre kattints. Fontos, hogy a Telekom fiók megszüntetése kizárólag az e-mail vagy Facebook fiókkal regisztrált összevont fiókot szünteti meg, mobil és otthoni szolgáltatásaidat nem érinti a módosítás. ^Levente Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pétter Posztolva: június 8. Megosztás Posztolva: június 8. szia Levente szeretném én is kérdezni hogyan bírom magam ki törölni mert ahogy írtad nem tudom csinálni segít valaki köszönöm szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: június 10. Telekom Megosztás Posztolva: június 10. Szia! Belépés után a "Beállítások / Profil és biztonsági beállítások" menüpont végére görgetve választhatod ki a "Telekom fiók törlése" opciót. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Horváth Mihályné
Nem tudom törölni a Telekom fiókot
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.