mihaly Posztolva ekkor: 2022. augusztus 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. augusztus 20. Sziasztok! Az mért van hogy már majd nem minden ki meg kapta a Huawei p20 pro-ra az emui 12 frissítést de én még mindig nem? Pedig próbáltam laptoprol meg külön telorol is de nem dobja fel. Köszi előre is a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. szeptember 6. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 6. Szia! A frissítések egységesen kell megjelenjenek az azonosít típusú készülékek esetén. Ha a frissítés rövid időn belül nem jelenik meg, nagy valószínűséggel a készüléken belüli hiba okozhatja. Érdemes ez ügyben a gyártó hivatalos szervizével felvenni a kapcsolatot és utánajárnak a problémának. ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
mihaly
Sziasztok! Az mért van hogy már majd nem minden ki meg kapta a Huawei p20 pro-ra az emui 12 frissítést de én még mindig nem? Pedig próbáltam laptoprol meg külön telorol is de nem dobja fel. Köszi előre is a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.