harmati.zoltan Posztolva ekkor: 2022. szeptember 2. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. szeptember 2. Tisztelt Segítő! Kérni szeretnék egy használati útmutatót vagy legalábbis a kézikönyvét pdf-ben, az alábbi távvezérlőnek. Újat nem akarok, ez tökéletes nekem. Új TV-hez szeretném párosítani de elveszett a kézikönyve. Előre is köszönöm a segítséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 2. (szerkesztve) Üdv, Találtam egy ilyet, a kép alapján hasonlít rá. media receiver fernbedienung bedienungsanleitung.pdf Szerkesztve ekkor: 2022. szeptember 2. Szerkesztő: uzman Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 harmati.zoltan Posztolva: 2022. szeptember 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 2. Sajnos nincsen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 2. 1 perce, harmati.zoltan írta: Sajnos nincsen. Nem gond, időközben azt hiszem megtaláltam. A lentebbi hozzászólásban van csatolva a kézikönyv. (sajnos német nyelvű, így egy google fordító kellhet hozzá) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 harmati.zoltan Posztolva: 2022. szeptember 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 2. Köszönöm. Megnézem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
harmati.zoltan
Tisztelt Segítő!
Kérni szeretnék egy használati útmutatót vagy legalábbis a kézikönyvét pdf-ben, az alábbi távvezérlőnek. Újat nem akarok, ez tökéletes nekem. Új TV-hez szeretném párosítani de elveszett a kézikönyve.
Előre is köszönöm a segítséget.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.