Maki

A kereső használhatlan

Kérdés

Ebben az új applikációban a kereső egy vicc... Egy nagyon rossz vicc. Ráadásul ugyanúgy működik a tévén, telefonon, a weben is, egyszerűen nincs olyan platform, ahol használható kereső lenne.

Konkrét példa, amin felhúztam magam: be akarom állítani felvételre az NFL meccseket. Rákeresek arra, hogy "amerikai futball", erre kapok egy csempés találati listát 48 találattal, ami semmilyen információt nem tartalmaz a csatornáról, az időpontról, a műsor leírásáról, csak van egy ugyanolyan ikont tartalmazó csempe, meg alatta, hogy Amerikai futball. A csempe kinagyítva már közöl annyi információt, hogy milyen hosszú a műsor, de semmi mást.
Minden egyes csempébe bele kell kattintani, hogy meg lehessen nézni, hogy mit takar. És itt derül ki a legszebb: a találati lista nincs rendezve sehogyan, csak úgy oda van hányva, nehogy meg tudd állapítani, hogy melyik műsor lesz időrendben a következő.

A régi set-top-box-on sokat szenvedtem a felvételek beállításával, de ehhez képest az maga volt a mennyország... Ott egy listában láttam időrendben az összes műsort, annak a leírását (melyik meccs), hogy van-e már rá beállítva felvétel. És ha akartam, ott egy gombnyomással be is lehetett állítani a felvételt.

Nem tudom, hogy ki tervezte ezt az új felületet, ki tesztelte, ki hagyta jóvá, de az biztos, hogy egyikük sem érdemelte meg a fizetését...

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Szia @Maki

Köszönjük, hogy megosztottad velünk tapasztaltaidat Telekom TV felülettünk kapcsolatban.
Folyamatosan dolgozunk felületeink fejlesztésén. Célunk, hogy minél felhasználóbarátabbá tudjuk tenni Ügyfeleink számára.

Bízunk benne, hogy egy későbbi fejlesztés, számodra is szerethetővé és hasznossá tudja tenni felületünk. ^Oszkár

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most