Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Ping érték


Varju67

Kérdés

Kb 1 éve elkezdett romlani aping érték.Hiába jelzem semmi nem történik,most legutóbb (ma) felhívott egy szerelö telefonon,közölte hogy nálam van a hiba,ki sem jött,lezárta a hibajegyet (109530453,3).Válsza az volt hogy majd fejlesztik a hálózatot,akkor megoldódik a problémám.Vagy vegyek okos wifit ,mert arra van garancia.Kérdésem ,mennyi pénzt akarnak még lehúzni , közel 6-8 éve vagyok előfizető,igaz vidéken, mert Budapesten az albérletben kaptunk modern wifit.

 

Friss mérés,kábelon.

És elvileg akkor jó ,ha 20 alatt van a ping.

Ilyenkor mi van?

 

 

20220916_110102.jpg

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

2 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1
  • Telekom

Szia! A ping értéket tőlünk független tényezők is befolyásolják (milyen szerverre csatlakozol, az mennyire terhelt, milyen távol van stb. a felhasználói eszköz képességei és minősége, a kapcsolat módja) , így erre nem tudunk garanciát vállalni. meghatározott célértéket biztosítani. 
Megértjük, hogy játék közben a minél alacsonyabb ping az ideális, ugyanakkor a 66 ms alapvetően egy elfogadható  értéknek mondható. 
Wi-Fi esetén további befolyásoló tényezőkkel is számolni kell (a routertől való távolság, a köztes falak anyaga és vastagsága, más vezeték nélküli hálózatok jelenléte a közelben, az egyszerre csatlakozó eszközök száma, stb.) . Ennek minőségén valóban javíthat a kollégánk által említett okoswifi rendszer, ami gyakorlatilag egy jelerősítő eszközökkel kiegészített szolgáltatást biztosít. A szolgáltatásra 90 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk, így kockázatok nélkül próbálhatod ki, hogy mekkora javulást hozna az otthoni hálózatodban: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/okoswifi
Megértésedet köszönjük. ^Dániel
 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...