salt Posztolva ekkor: 2022. szeptember 23. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. szeptember 23. A Sagemcom F@st 5655v2 routeremhez csatlakozik egy raspberry pi, amire helyi hálózaton keresztül be tudok ssh-zni: ssh pi@192.168.1.N Szeretnék kívülről is belépni, így rögzítettem a gép lokális IP címét és felvettem a megfelelő port forwarding rule-t: Próbálok be ssh-zni a router publikus IP címével: ssh pi@M.N.O.P, viszont nem lép be, hanem pár perc után ezt a hibaüzenetet kapom: Connection reset by M.N.O.P port 22 Hogyan tudok be ssh-zni a gépemre kívülről? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. szeptember 24. Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 24. Szia Javaslom ellenőrizd első körben a port nyitott állapotát. Pl az https://portchecker.co/ oldalon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
salt
A Sagemcom F@st 5655v2 routeremhez csatlakozik egy raspberry pi, amire helyi hálózaton keresztül be tudok ssh-zni: ssh pi@192.168.1.N
Szeretnék kívülről is belépni, így rögzítettem a gép lokális IP címét és felvettem a megfelelő port forwarding rule-t:
Próbálok be ssh-zni a router publikus IP címével: ssh pi@M.N.O.P, viszont nem lép be, hanem pár perc után ezt a hibaüzenetet kapom:
Connection reset by M.N.O.P port 22
Hogyan tudok be ssh-zni a gépemre kívülről?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.