zrx8 Posztolva ekkor: 2022. szeptember 27. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. szeptember 27. Üdv! Régebben ha a netes adategyezetést elkezdtem, kiírta az oldal, meddig érvényesek még a jelenleg megadott adataim, de valami topmanáger nyilván kitalálta, hogy a szent cél -azaz a nyájnak az előfizetéses konstrukció felé való terelése- érdekében még ezt a morzsányi könnyebséget nyújtó infót is vonjuk meg az egyszeri dominóstól, hadd rettegjen, hogy ha most nem egyeztet, akkor lemarad, mert a hetekkel ezelőtt küldött értesítő SMS-t már úgy is törölte, fogalma nincs a dátumról, és tudat alatt ez is egy kis lökést ad neki, hogy előfizetésre váltson. Röviden: ha törölted az SMS-t, és nem írtad fel a dátumot, a nagyszerű Telekomnál SEMMILYEN ELEKTRONIKUS LEHETŐSÉG NINCS annak ellenőrzésére, mikor lesz szükséges legközelebb az adategyezetés. - Sem a webes adategyezetés felület - Sem a Telekom app - Sem a zöld számos egyeztető vonal (vanda) Nem képes ezt az információt közölni. Szégyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
uzman Posztolva: 2022. szeptember 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 27. Üdv, A következő adategyeztetés határideje a Telekom fiókban ellenőrizhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
zrx8 Posztolva: 2022. szeptember 27. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. szeptember 27. Köszönöm a választ. Azt sem tudtam, hogy a telekom fiókban meg lehet nézni a dominós előfizetéseket, most adtam hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.