Ugrás a tartalomhoz
  • 0

A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést.


milanvidakovics

Kérdés

Körülbelül egy hete több csatorna is nézhetetlenné vált (többek között: Viasat6, Viasat3, Sorozat+, Film+, Amc, TV2 comedy, Joky tv stb,). A következő hibaüzenetet kapom, bármilyen eszközről szeretném nézni (Laptopról Chrome vagy Edge böngészőből, iPad és iPhone alkalmazásban is): A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést. A problémával már az ügyfélszolgálathoz is fordultam, de hosszasabb üzenetváltás után is csak odáig jutottunk, hogy a probléma nem tőlük ered. Ez azért is érdekes, mert a csatornák egyszerre váltak nézhetetlenné egyik percről a másikra... Valaki esetleg tudna segíteni a probléma megoldásában?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Nálam is ugyanez a helyzet. Csak az X-Faktor miatt vettük az előfizetést, hogy tudjuk külföldről nézni. Az előző adás vége előtt bedobta a hibát, mikor a film még el sem kezdődött. Egy retek ***** a szolgáltatás, pont úgy mint az ügyfélszolgálat. Teljesen mértékben tükrözi a hozzáértésüket.

Mi laptopról néztük, windows operációs rendszeren, kétlem hogy a hibának bármi köze lenne a rendszerhez és még ha nem is tehetnek a hibáról az egy minimum elvárás lenne, hogy  meg tudják válaszolni a hiba okát. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...