milanvidakovics

hiba A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést.

Kérdés

Körülbelül egy hete több csatorna is nézhetetlenné vált (többek között: Viasat6, Viasat3, Sorozat+, Film+, Amc, TV2 comedy, Joky tv stb,). A következő hibaüzenetet kapom, bármilyen eszközről szeretném nézni (Laptopról Chrome vagy Edge böngészőből, iPad és iPhone alkalmazásban is): A szerzői jogok tiltják a mobilkészüléken történő megtekintést. A problémával már az ügyfélszolgálathoz is fordultam, de hosszasabb üzenetváltás után is csak odáig jutottunk, hogy a probléma nem tőlük ered. Ez azért is érdekes, mert a csatornák egyszerre váltak nézhetetlenné egyik percről a másikra... Valaki esetleg tudna segíteni a probléma megoldásában?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Van egy céges ASUS-om is, azon ez a probléma nem jelentkezik. Vagy legalábbis nem nagyobb, mint amilyen mindig is volt. Korábban is volt olyan, hogy szerzői jogok ra hivatkozva nem lehetett valamit megnézni, ami egyébként látszólag a kínálatban volt. De ez más nagyságrend.

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Nálam is ugyanez a helyzet. Csak az X-Faktor miatt vettük az előfizetést, hogy tudjuk külföldről nézni. Az előző adás vége előtt bedobta a hibát, mikor a film még el sem kezdődött. Egy retek ***** a szolgáltatás, pont úgy mint az ügyfélszolgálat. Teljesen mértékben tükrözi a hozzáértésüket.

Mi laptopról néztük, windows operációs rendszeren, kétlem hogy a hibának bármi köze lenne a rendszerhez és még ha nem is tehetnek a hibáról az egy minimum elvárás lenne, hogy  meg tudják válaszolni a hiba okát. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Én is ebben a cipőben járok. Nekem az ügyfélszolgálaton azt is hozzátették, hogy valószínűleg a MacBook gépem lélektanában van a gond. Most próbálok ennél tovább jutni.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most