T9OIG9 Posztolva ekkor: 2022. október 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2022. október 11. Sziasztok! Meglévő előfizetéssel szerettem volna regisztrálni a Telekom TV GO-ra, beírtam az MT ügyfélazonosítót, az SMS-ben kapott kódot, majd az emailcím megadásakor a CUSTOM hibakód jelent meg. Ilyenkor mi a teendő? Előre is köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. október 12. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2022. október 12. Szia! Ellenőrzésünk alapján központi hiba nincs a Tv GO szolgáltatással, amennyiben továbbra is hibát tapasztalsz kérjük, privát üzenetben írd meg az MT azonosítódat és egy elérhetőségi mobilszámot, hogy hibajelentésedet rögzíteni tudjuk. ^Zoli Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
T9OIG9
Sziasztok!
Meglévő előfizetéssel szerettem volna regisztrálni a Telekom TV GO-ra, beírtam az MT ügyfélazonosítót, az SMS-ben kapott kódot, majd az emailcím megadásakor a CUSTOM hibakód jelent meg. Ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszi!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.