Jakab Mercédesz Posztolva ekkor: 2022. október 18. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. október 18. Sziasztok.szombaton vásároltam samsung galaxy flip4 telefon készüléket. De nem felel meg az előadásaimnak. Szeretném kicserelni egy másik készülékre. Mit tudnék tenni ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Levente Posztolva: 2022. november 16. Megosztás Posztolva: 2022. november 16. Szia! Ilyen esetekben az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheted a Telekom részére a készüléket. (De ahogy a dátum alapján látom ez már nem igazán opció ) Itt mindent megtalálsz róla: Telekom - 14 napon belüli elállás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. november 16. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. november 16. 3 órája, Levente írta: Szia! Ilyen esetekben az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheted a Telekom részére a készüléket. (De ahogy a dátum alapján látom ez már nem igazán opció ) Itt mindent megtalálsz róla: Telekom - 14 napon belüli elállás Ekkor: 2022. 10. 18. at 14:45, Jakab Mercédesz írta: Sziasztok.szombaton vásároltam samsung galaxy flip4 telefon készüléket. De nem felel meg az előadásaimnak. Szeretném kicserelni egy másik készülékre. Mit tudnék tenni ? Szia Mercédesz! Ahogy Levente is írta, ilyen esetben az átvételtől számítva 14 napon belül lehetőséged van elállni a vásárlástól és visszaküldeni a készüléket. Adminisztrációs okokból közvetlen készülékcsere ilyen esetben nem lehetséges. A korábbi készülékvásárlás a visszaküldéssel törlésre fog kerülni. Ezt követően egy teljesen új megrendelés keretében vásárolhatsz másik készüléket. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal itt, vagy honlapunkon elérhető chat szolgáltatásunkon keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot. ^Levente Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Nagy Tamás92 Posztolva: 2023. október 5. Megosztás Posztolva: 2023. október 5. Ekkor: 2022. 11. 16. at 17:20, Telekom szakértő írta: Szia Mercédesz! Ahogy Levente is írta, ilyen esetben az átvételtől számítva 14 napon belül lehetőséged van elállni a vásárlástól és visszaküldeni a készüléket. Adminisztrációs okokból közvetlen készülékcsere ilyen esetben nem lehetséges. A korábbi készülékvásárlás a visszaküldéssel törlésre fog kerülni. Ezt követően egy teljesen új megrendelés keretében vásárolhatsz másik készüléket. Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal itt, vagy honlapunkon elérhető chat szolgáltatásunkon keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot. ^Levente Arra készülj fel hogy trillió idő míg elintéződik ha egyáltalán sikerül… Nekem még mindig nem sikerült. 2 hete b.szkódnak vele mintha egy agyműtét lenne… Informatikus vagyok de ha ennyi idő kellene hogy valamit átírjak akkor igen visszaadnám a diplomám. 2-3 naponta kapok egy választ hogy várjak újabb 2-3 napot, röhej… Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Jakab Mercédesz
Sziasztok.szombaton vásároltam samsung galaxy flip4 telefon készüléket. De nem felel meg az előadásaimnak. Szeretném kicserelni egy másik készülékre. Mit tudnék tenni ?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.