[tamkov] Posztolva ekkor: 2022. október 24. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. október 24. Sziasztok! Sajnos szó nélkül NAT mögé tették édesanyám internet hozzáférését, így nem érek el eszközöket az internet felől. Ki tudom kapcsolni valahol az online ügyfélszolgálaton? Köszönettel, Tamás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 [tamkov] Posztolva: 2022. október 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. október 26. Írtam nekik, a választ megvárom, ha nem oldódik meg, akkor felhívom ezt a számot. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2022. október 25. Megosztás Posztolva: 2022. október 25. Szia Nem, a 1414-en a műszaki üfsz tud segíteni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
[tamkov]
Sziasztok!
Sajnos szó nélkül NAT mögé tették édesanyám internet hozzáférését, így nem érek el eszközöket az internet felől. Ki tudom kapcsolni valahol az online ügyfélszolgálaton?
Köszönettel,
Tamás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.