klori04 Posztolva ekkor: 2022. október 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. október 31. Tiszteletem mindenkinek! Kb 2 évvel ezelőtt is ugyanazt kérdezem mint most, hogy mikor várható optikai hálózat Cibakházán. Múltkor még azt a választ kaptam hogy 2022. December 31-ét követően lesz optika. Kérdésem az lenne hogy most is így van, mert már elég lesz az üres ígérgetésből, és a rezes "szolgáltatásból"? Előre is köszönöm szépen a válaszokat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2022. október 31. Megosztás Posztolva: 2022. október 31. Üdv! Valószínűleg így van. Persze azt se feledd, hogy 2023-on kívül még nagyon sok év található 2022. December 31.-ét követően, de reméljük, hogy azokat már nem kell megvárni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
klori04
Tiszteletem mindenkinek!
Kb 2 évvel ezelőtt is ugyanazt kérdezem mint most, hogy mikor várható optikai hálózat Cibakházán.
Múltkor még azt a választ kaptam hogy 2022. December 31-ét követően lesz optika.
Kérdésem az lenne hogy most is így van, mert már elég lesz az üres ígérgetésből, és a rezes "szolgáltatásból"?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.