Cecília Posztolva ekkor: 2022. november 10. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. november 10. Sziasztok! Tegnap óta nem műkődik a műsorújság appja ahogy a csatolt képen is látszik. A felvételek listáját sem tudom megnézni, visszaugrik a főképernyőre. Újbóli telepítés sem használt. Mi az oka, ilyet még nem tapasztaltam eddig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. november 11. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. november 11. Szia Cecília! Továbbítottuk a kérdést illetékes kollégáink felé és tájékoztatást kértünk a Műsorújság alkalmazás hibájával kapcsolatban. Amint megérkezik a válasz megírjuk neked is, addig is köszönjük szépen a türelmedet. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Cecília Posztolva: 2022. november 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. november 14. Kedves Dániel! Köszönöm válaszod. Azóta megjavult - frissítettem az appot - viszont most felvenni nem tudok ahogy a csatolt fájlban is látható. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Cecília Posztolva: 2022. november 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. november 25. Kedves Dániel! A műsorújság appon keresztül még mindig nem tudok felvenni. Irtam az ügyfélszolgálatnak felháborító hogy válaszra sem méltattak. Ezért fizetek??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. november 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. november 25. Szia Cecília! Nagyon sajnáljuk a tapasztaltakat, elnézésedet kérjük érte! Amennyiben a levélíró felületünkön vetted fel velünk a kapcsolatot, akkor a feldolgozást követően mindenképpen válaszolnak munkatársaink. Köszönjük az eddigi és további türelmedet! Sajnos a műsorújsággal központi probléma merült fel, melynek a megoldásán folyamatosan dolgoznak munkatársaink. Bízunk benne, hogy sikerül hamarosan kijavítani és újból zavartalanul használhatod. Nagyon szépen köszönjük az eddigi és további türelmedet! ^Szilvia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Cecília Posztolva: 2022. november 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. november 25. Kedves Szilvia és Dániel! Köszönöm mindkét választ. Végre - ha nem is megoldást de legalább - az okát megírtátok. Várom a hiba kijavítását. Kérek szépen visszajelzést ha már működőképes lesz, de én is figyelem és jelzek. Köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. november 26. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. november 26. Kedves Cecília! Nagyon szívesen, írj a jövőben is bármikor bizalommal nekünk!:) ^Attila Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Cecília Posztolva: 2022. november 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2022. november 30. Sziasztok! Hétfőn este felhívott egy telekomos a műsorújsággal kapcsolatban. Azt mondta működik, így gyorsan rámentem és próbáltam egy műsort felvenni. Sikerült!!!!!! Köszönöm. Szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. november 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. november 30. 22 perce, Cecília írta: Sziasztok! Hétfőn este felhívott egy telekomos a műsorújsággal kapcsolatban. Azt mondta működik, így gyorsan rámentem és próbáltam egy műsort felvenni. Sikerült!!!!!! Köszönöm. Szép napot! Szia Cecília! Köszönjük szépen visszajelzésedet, melyből örömmel olvastuk, hogy a műsorújság alkalmazásunk működése helyreállt. Bízunk a további pozitív együttműködésben. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Lia Posztolva: 2023. július 23. Megosztás Posztolva: 2023. július 23. Sziasztok! Engem nagyon zavar, hogy a műsorújságban nincs feltüntetve, hogy milyen nemzetiségűek (pl. anerikai, német stb) a műsorok, valamint, hogy melyik évben készült a film. Előre is köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Cecília
Sziasztok!
Tegnap óta nem műkődik a műsorújság appja ahogy a csatolt képen is látszik. A felvételek listáját sem tudom megnézni, visszaugrik a főképernyőre. Újbóli telepítés sem használt. Mi az oka, ilyet még nem tapasztaltam eddig.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
9 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.