Harmadjára írom ezt újra, mert az elküldésnél, kiírja hogy megszakad a kapcsolat.
Október eleje óta szakadozik a net, többszöri hibabejelentést jeleztem, de a kollegákkal való segítségnyújtás alatt rendeződött is. november közepén csomagváltás történt. Szereld magad opciót választva a boxot sikeresen “üzembe helyeztem”, de rövid működés után ovábbra isa fent leírt gondot tapasztaltam. Ezek után többszöri hibajelentés történt (router/box újraindítása/áramtalanítása, tv hálózati kapcs. beállítása stb) melyek egyébként a kollegájukkal való beszélgetés során azonnal megjavultak.
A router illetve box ledjei szerint mindig minden megfelelően működik. Ennek ellenére a tv azt írja ki, hogy nincs hálózati kapcsolat.
Az általam, hibabejelentés nélküli újraindítás a tv-t nem “javítja” meg.
A kommenteket olvasva nem én vagyok az egyedüli akinek problémája akad ezzel.
Így nem sok értelme van se a laptopnak se a tv-nek a háztartásban.
Van e erre lehetőség hogy ne kelljen minden nap hibajegyet küldeni, mert egész nap megszakad a net?
Kérdés
szabó zsófi
Harmadjára írom ezt újra, mert az elküldésnél, kiírja hogy megszakad a kapcsolat.
Október eleje óta szakadozik a net, többszöri hibabejelentést jeleztem, de a kollegákkal való segítségnyújtás alatt rendeződött is. november közepén csomagváltás történt. Szereld magad opciót választva a boxot sikeresen “üzembe helyeztem”, de rövid működés után ovábbra is a fent leírt gondot tapasztaltam. Ezek után többszöri hibajelentés történt (router/box újraindítása/áramtalanítása, tv hálózati kapcs. beállítása stb) melyek egyébként a kollegájukkal való beszélgetés során azonnal megjavultak.
A router illetve box ledjei szerint mindig minden megfelelően működik. Ennek ellenére a tv azt írja ki, hogy nincs hálózati kapcsolat.
Az általam, hibabejelentés nélküli újraindítás a tv-t nem “javítja” meg.
A kommenteket olvasva nem én vagyok az egyedüli akinek problémája akad ezzel.
Így nem sok értelme van se a laptopnak se a tv-nek a háztartásban.
Van e erre lehetőség hogy ne kelljen minden nap hibajegyet küldeni, mert egész nap megszakad a net?
Tisztelettel:
Sz. Zsófia
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.