Nehéz Erzsébet Posztolva ekkor: 2022. december 30. Megosztás Posztolva ekkor: 2022. december 30. Tisztelt Ügyintéző! Zárolt a telefonom mivel elfelejtettem a PIN kódom, így sajnos nem tudom Önöket sem hívni. Mit tudok ilyenkor csinálni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2022. december 30. Telekom Megosztás Posztolva: 2022. december 30. Szia Erzsébet! Abban az esetben, ha elfelejtetted vagy nem találod a PIN-kódodat, javasoljuk, hogy PUK1-kódod segítségével készíts újat. A PUK-kód beírására akkor van lehetőséged, ha a PIN-kód megadásával már háromszor próbálkoztál, vagyis háromszor rossz PIN-kódot adtál meg. Az új egyedi PIN-kód elkészítéséhez - az érintett eszköz kiválasztása után -, ide kattintva találsz segítséget. A fentiekkel kapcsolatban bővebben ide kattintva találsz információt. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár Facebook felületünkön is privát üzenetben, melyet ide kattintva tudsz írni! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Nehéz Erzsébet
Tisztelt Ügyintéző!
Zárolt a telefonom mivel elfelejtettem a PIN kódom, így sajnos nem tudom Önöket sem hívni.
Mit tudok ilyenkor csinálni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.