Pjana Posztolva ekkor: 2023. január 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. január 21. Szervusztok! Van egy F@st 5655v2 AC eszközöm, szeretnék portokat nyitni a mögötte lévő NAS felé. Sajnos amiket felveszek a listába, azok közül zöme nem nyitódik ki, ha leellenőrzöm online portellenőrző alkalmazással, oldallal. Mit ronthatok el? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pjana Posztolva: 2023. január 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. január 21. Vannak a listában olyan portnyitások, amik működnek, de sajnos a zömük nem. Így még az OpnVPN-met sem tudom használni. A Portok amúgy egy NAS felé vannak nyitva, a NAS jól van beállítva, évek óta a NAS gyártó által biztosított DDMS-t használom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pjana Posztolva: 2023. január 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. január 21. Már a DMZ-t is bekapcsoltam a NAS felé. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pjana Posztolva: 2023. január 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. január 21. F@st 5655v2 AC eszközt és a NAS-t is többször újraindítottam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Pjana Posztolva: 2023. január 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. január 22. Sajnos az újraindítások sem segítenek 😞 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. január 22. Megosztás Posztolva: 2023. január 22. Szia Tölts le egy offline port scanner programot és a helyi hálózaton ellenőrizd, hogy a NAS 1194 és 5002 portja valóban nyitva van-e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Pjana
Szervusztok! Van egy F@st 5655v2 AC eszközöm, szeretnék portokat nyitni a mögötte lévő NAS felé. Sajnos amiket felveszek a listába, azok közül zöme nem nyitódik ki, ha leellenőrzöm online portellenőrző alkalmazással, oldallal. Mit ronthatok el?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
5 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.