wébertamás Posztolva ekkor: 2023. január 28. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. január 28. Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az IP tv TV M előfizetésemhez tartozó régi setup boxokat, le tudom cseréltetni android boxra! A meglévő előfizetésem 2024 12.14.-ig hűségidős! Válaszotokat előre is köszönöm! Üdvözlettel Wéber Tamás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2023. január 29. Megosztás Posztolva: 2023. január 29. 14 órája, wébertamás írta: Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az IP tv TV M előfizetésemhez tartozó régi setup boxokat, le tudom cseréltetni android boxra! A meglévő előfizetésem 2024 12.14.-ig hűségidős! Válaszotokat előre is köszönöm! Üdvözlettel Wéber Tamás Szia! Letudod cserélni, csomagváltással IPTV M-ról Telekom TV M-re. De nagyon nem ajánlom az androidos boxot, kiforratlan, rengeteg probléma a rajta futó Telekom TV rendszerrel, az androidos része az jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 wébertamás Posztolva: 2023. február 1. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. február 1. Köszönöm!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
wébertamás
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az IP tv TV M előfizetésemhez tartozó régi setup boxokat, le tudom cseréltetni android boxra! A meglévő előfizetésem 2024 12.14.-ig hűségidős!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel Wéber Tamás
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.