Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Telekom dominó hiba


V Kiss Péter

Kérdés

A fater Dominó kártyás telefonján megcsináltam az adategyeztetést, megerősítő sms-t is kaptam a sikerességről, a kártya jelenlegi *102# egyenleg lekérdezése szerint 4700 ft, mégis a szolgáltató hangüzenete szerint a szolgáltatás "átmenetileg le van kapcsolva" az egyenleget pedig 0 forintra jelzi.

Katasztrofális hogy erre a hibára  sehol, semmilyen megkeresésre nem tudnak  választ. 

Erősen kétlem hogy maradunk ennél a szolgáltatónál.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

1 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0

Nem vagy egyedül evvel a problémával. Nekem a házszámot nem fogadta el a netes felületen. A 0680-630-045 számon a VANDA nevezetű vacak meg nem mondta, hogy nekem szóban kell válaszolnom a kérdéseire. Arra vártam, hogy majd a billentyűzet valamelyik gombja lesz az "IGEN" egy másik gomb pedig a "NEM" válasz. Nem vagyok egy telefon függő, aki mindenben naprakész, így itt sem tudtam elintézni az egyeztetést. Végül a 1414-en kiderült, hogy szóban kell válaszolnom, és sikerült az egyeztetés. Ami a furcsa volt, hogy itt elég volt a személyi igazolványom adata, a lakcím nem is kellett.
Írtam a cégnek egy panasz levelet, hogy a netes felületen miért nem elég csak annyi adat ami elég a 1414-en, és miért nem mondja be a VANDA, hogy szóban kell válaszolnom. Erre csak mellébeszélő választ kaptam. Újra írtam nekik, hogy ne mellé beszéljenek,hanem a kérdésre válaszoljanak. Újra mellébeszélés volt a válaszuk. Most feltöltöttem a kártyámat 10ezer Ft-al, amire visszaigazolást is kaptam a neten, de SMS-t nem kaptam, és az egyenlegem nem nőtt 10ezer Ft-al. Ez egy gittegylet. Megyek másik szolgáltatóhoz, miután lebeszélem az egyenlegemet.

 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...