KulPet Posztolva ekkor: 2023. február 25. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. február 25. Üdvözletem! 1028 Budapest Pesthidegkúton gyakorlatilag mindenhol elérhető az optikai hálózat, kivéve a főút 500 méteres szakasza (Hidegkúti út 163-227) . Itt csak 30Mbit/s ADSL érhető el. Kiváncsi vagyok, hogy mikor kerül tervbe ezen szakasz korszarűsítése? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. február 27. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. február 27. Kedves @KulPet Amennyiben használod már a szolgáltatásunkat, kérjük, privát üzenetben küldd el nekünk MT azonosítódat, hogy az alapján is ellenőrizni tudjuk nyilvántartásunkat. Együttműködésed köszönjük! ^Oszkár Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KulPet
Üdvözletem!
1028 Budapest Pesthidegkúton gyakorlatilag mindenhol elérhető az optikai hálózat, kivéve a főút 500 méteres szakasza (Hidegkúti út 163-227) . Itt csak 30Mbit/s ADSL érhető el. Kiváncsi vagyok, hogy mikor kerül tervbe ezen szakasz korszarűsítése?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.