Andrea21 Posztolva ekkor: 2023. március 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. március 27. Kedves Telekom! Érdeklődnék, mikor lesz lehetőség a Xiaomi 13 Pro készülék megvételére üzletben? Jelenleg, nem találom semelyikben. Online nem tudom megvásárolni. Köszönöm válaszukat! Üdvözlettel: Andrea Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. március 28. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. március 28. Kedves Andrea! Köszönjük érdeklődésed! Örömmel olvastuk, hogy ajánlataink felkeltették érdeklődésed. Az általad említett - - készülék jelenleg nem érhető el kínálatunkban. Javasoljuk, hogy kérj készletértesítést weboldalunkon ide kattintva az ajánlatunkban a "KÉSZLETÉRTESÍTÉST KÉREK" gombra kattintva, ahol jelenleg a készüléket ráadás Xiaomi Légtisztítóval tudod most megvásárolni és tájékoztatunk, ha újabb készlet érkezik. Ezt követően lesz lehetőséged chates kollégáinktól érdeklődni, hogy melyik üzletben kapható. A chates ügyintézést ide kattintva étheted el. Megértésed és együttműködésed köszönjük! ^Zoltán Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Andrea21 Posztolva: 2023. március 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. március 28. (szerkesztve) Kedves Zoltán! Köszönöm a választ! Ezek szerint, ugyanaz a helyzet, mint az Iphone 14 Pro és a Max verziónál. Nem sikerült annyit legyártani a gyártónak, amekkora kereslet volt, megjelenéskor. Sajnálattal tapasztaltam, hogy nem tudom megvásárolni. Reméljük a Xiaomi is összeszedi magát. Figyelni fogom a weboldalt és reméljük hamarosan sikerül beszerezni, kellő mennyiségben, hogy üzletekben is meglehessen vásárolni. Szerkesztve ekkor: 2023. március 28. Szerkesztő: Andrea21 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. április 6. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. április 6. Szia Andrea21! Köszönjük szépen megértésedet! ^Lia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Andrea21
Kedves Telekom!
Érdeklődnék, mikor lesz lehetőség a Xiaomi 13 Pro készülék megvételére üzletben?
Jelenleg, nem találom semelyikben. Online nem tudom megvásárolni.
Köszönöm válaszukat!
Üdvözlettel:
Andrea
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.