SJános Posztolva ekkor: 2023. május 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. május 27. Tisztelt Telekom Miért nincs többféle Felsőkategóriás telefon? Értem ez alatt pl. A Honor-nak is Oppo-nak is meg még több más márkának is vannak felsőkategóriás telefonjai. Talán lehetne kicsit bőviteni a palettát. Próbaképp! Szerintem lenne érdeklődő. Köszönöm az esetleges választ Simon János Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. május 28. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. május 28. Szia János! Kis türelmed kérjük! Továbbítottuk a kérdésed illetékes kollégáinknak. Amint válaszolnak, megosztjuk veled az infromációt. ^Kata Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
SJános
Tisztelt Telekom
Miért nincs többféle Felsőkategóriás telefon? Értem ez alatt pl. A Honor-nak is Oppo-nak is meg még több más márkának is vannak felsőkategóriás telefonjai. Talán lehetne kicsit bőviteni a palettát. Próbaképp! Szerintem lenne érdeklődő.
Köszönöm az esetleges választ
Simon János
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.