Dalia Posztolva ekkor: 2023. május 31. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. május 31. Ms 365 outlook levelezőt nem tudom beállítani a már meglévő Telekom-os e-mail címem használatához. Tudnátok segíteni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. június 1. Megosztás Posztolva: 2023. június 1. (szerkesztve) 14 órája, Dalia írta: Ms 365 outlook levelezőt nem tudom beállítani a már meglévő Telekom-os e-mail címem használatához. Tudnátok segíteni? Szia Itt van hozzá egy segédlet (a fájl letölthető innen is) Outlook_2016_beallitasa.pdf Szerkesztve ekkor: 2023. június 1. Szerkesztő: uzman Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Dalia Posztolva: 2023. június 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. június 2. Kedves Uzman! Köszönöm a segítségedet, csakhogy a mintától eltérően - több órás kinlódás után - a POP fióktípussal sikerült üzembe helyeznem az MS 365 outlook levelezőt. Illetve csak részben, mert a beérkezett üzenetek mappát ugyan betöltötte, az elküldött üzenetek mappát azonban nem a korábbi levelezésemból. Igy aztán megtartom a thunderbird levelezőt is, hátha szükségem lesz a régebbi leveleimre is. Ha lenne ötleted, hogy ezt a mappát hogyan tudom betölteni az MS 365 outlookba, szívesen venném. Üdv: Dalia, amely eredetileg Dália lenne! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: 2023. június 3. Megosztás Posztolva: 2023. június 3. Kedves Dalia! Két lehetőség van TB és Outlook között átjárni 1. manuálisan drag&drop módszerrel áthúzni a leveleket thunderbird-ből az Outlookba 2. van néhány ingyenes és nem ingyenes szoftver, ami átkonvertálja a Thunderbird adatfájlokat Outlook által támogatott formátumra (https://community.spiceworks.com/how_to/178807-how-to-convert-from-mbox-to-pst-free) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Dalia
Ms 365 outlook levelezőt nem tudom beállítani a már meglévő Telekom-os e-mail címem használatához. Tudnátok segíteni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.