lackken Posztolva ekkor: 2023. július 4. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. július 4. Készítettem a box-al képernyőképet csak nem találom, hogy hová mentette Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. július 4. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. július 4. 4 órája, lackken írta: Készítettem a box-al képernyőképet csak nem találom, hogy hová mentette Kedves lackken! A képernyőfotó készítés az android rendszereknél alap funkció, ezért jelenik meg a boxon. Azonban a Telekom TV menüjében nem lesz olyan menüpont, ahol a boxal készített képernyőfotókat megnézheted. Abban az esetben, ha letöltesz egy képnézegetőt a boxra, akkor előfordulhat, hogy egy mappában megjelennek a képernyőképek, de ezt nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zsani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 lackken Posztolva: 2023. július 4. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. július 4. 2 órája, Telekom szakértő írta: Kedves lackken! A képernyőfotó készítés az android rendszereknél alap funkció, ezért jelenik meg a boxon. Azonban a Telekom TV menüjében nem lesz olyan menüpont, ahol a boxal készített képernyőfotókat megnézheted. Abban az esetben, ha letöltesz egy képnézegetőt a boxra, akkor előfordulhat, hogy egy mappában megjelennek a képernyőképek, de ezt nem tudjuk garantálni. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! ^Zsani Köszönöm a választ, kipróbálom a képnézegetővel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. július 5. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. július 5. Nagyon szívesen! A későbbiekben is fordulj hozzánk bizalommal, ha kérdésed merülne fel. 🙂 ^Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
lackken
Készítettem a box-al képernyőképet csak nem találom, hogy hová mentette
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.