KSE Posztolva ekkor: 2023. július 21. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. július 21. (szerkesztve) Tisztelt Telekom! Olvastam, hogy volt érdeklődő hálózatfejlesztéssel kapcsolatban Károlyházán. Engem személy szerint az érdekelne, hogy milyen internet, és tv szolgáltatás lesz elérhető majd a településen? Tegnapi nap már az oszlopokba húzták a kábeleket, ezért kérdezném, hogy esetleg lehet-e tudni konkrét dátumot a szolgáltatás elérését illetően? Köszönettel: KSE Szerkesztve ekkor: 2023. július 21. Szerkesztő: KSE Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. július 21. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. július 21. Szia! Szép napot kívánunk Neked. A településeden elindult a hálózatfejlesztésünk, melyen a legkorszerűbb szolgáltatásokat tudjuk biztosítani (optika), azonban pontos időpont nem áll rendelkezésünkre az átadásra. Elképzelhető, hogy év végére készülünk csak el a munkálatokkal, engedélyek beszerzésével a működésre, de ha nem várt probléma lép fel, akkor ez az idő jövő évre is kitolódhat. Javasoljuk, hogy kövesd figyelemmel ide kattintva https://bit.ly/1UpDBJD pontos cím megadása után, mikor érkezünk el hozzád a legkorszerűbb hálózatunkkal. Együttműködésedet és megértésedet köszönjük. ^Noel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
KSE
Tisztelt Telekom!
Olvastam, hogy volt érdeklődő hálózatfejlesztéssel kapcsolatban Károlyházán.
Engem személy szerint az érdekelne, hogy milyen internet, és tv szolgáltatás lesz elérhető majd a településen?
Tegnapi nap már az oszlopokba húzták a kábeleket, ezért kérdezném, hogy esetleg lehet-e tudni konkrét dátumot a szolgáltatás elérését illetően?
Köszönettel: KSE
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: KSELink kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.