Adam Fox Posztolva ekkor: 2023. augusztus 4. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 4. Üdv! Címen elérhető legnagyobb net 1000/25 kereső szerint. Érdeklődnék lesz optikai fejlesztés? Illetve lakáson belül UTP-vel kötnék be vagy optikával? Optikát megvárnám, ha esetleg lenne fejlesztés a házba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Adam Fox Posztolva: 2023. augusztus 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 5. Köszönöm a gyors választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 5. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 5. Szia! Az 1000/25-ös csomagunk koax kábellel ellátott területeken érhető el, melyeken optika kiépítése nem várható a közeljövőben (elsősorban olyan helyeken építünk optikát ahol egyáltalán nem vagyunk elérhetőek, vagy régi DSL hálózattal rendelkezünk csak) Megértésedet köszönjük. Lakáson belül koax kábellel történne a bekötés a modemünkig, ehhez pedig UTP kábellel és Wifin tudnak csatlakozni az eszközeid. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Adam Fox Posztolva: 5 órája Szerző Megosztás Posztolva: 5 órája Beszéltem a lakókkal. Igény tartanánk az optikára a koax helyett, ha bekötnék. Ezt hogy lehet a Telekom felé jelezni? Bocskai 5-7-be elérhető. 9-től már sajnos nem ott már csak koax van, de mi 11-ben igényt tartanánk rá az optikára. Megtudtam, hogy mivel összes szolgáltató telekom szolgáltat még konkurencia is, ezért hasznosnak tartanánk az optika bekötését. Telekom oldalán találtam egy linket, ezzel lehetne valamit kezdeni elindítani ügyintézést? Közös képviselővel egyeztetve persze. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/1178-NY610-kezi.pdf Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Adam Fox
Üdv!
Címen elérhető legnagyobb net 1000/25 kereső szerint. Érdeklődnék lesz optikai fejlesztés?
Illetve lakáson belül UTP-vel kötnék be vagy optikával?
Optikát megvárnám, ha esetleg lenne fejlesztés a házba.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
3 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.