Farkas Klára Lenke Posztolva ekkor: 2023. augusztus 11. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. augusztus 11. Tisztelt Szolgáltató! 2023.aug.9.-én vettem át a HP 255 G9 Silver 6F296EA laptopot. Kiderült, hogy angol nyelvű és angol billentyűzetű. Ki szeretném cserélni magyar nyelvűre és magyar billentyűzetűre. Mit kell tennem, hogy a csere megvalósuljon? Köszönöm Farkas Klára Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. augusztus 12. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. augusztus 12. Kedves @Farkas Klára Lenke! Abban az esetben, ha online rendelted az eszközt és szeretnéd visszaküldeni, akkor 14 napon belül visszamondhatod. Ezt leggyorsabban a weboldalunkon elérhető chates ügyfélszolgálatunkon tudod megtenni, melyet ide kattintva érhetsz el közvetlenül. Az elállási feltételekről bővebben ide kattintva találsz információt. Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! Együttműködésed köszönjük! ^Zoltán További kérdés esetén keress minket bizalommal, akár a weboldalunkon elérhető chates ügyfélszolgálatunkon vagy Facebookon privát üzenetben . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Farkas Klára Lenke
Tisztelt Szolgáltató!
2023.aug.9.-én vettem át a HP 255 G9 Silver 6F296EA laptopot. Kiderült, hogy angol nyelvű és angol billentyűzetű. Ki szeretném cserélni magyar nyelvűre és magyar billentyűzetűre. Mit kell tennem, hogy a csere megvalósuljon? Köszönöm
Farkas Klára
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.