Ricsi13 Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Sziasztok! Csak CAT márkájú Dual SIM-es telefont forgalmaz a Telekom? Láttam az oldalon két CAT-et, de mást nem hozott fel a kereső. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 bupemko Posztolva: 2014. november 23. Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Aktuális Media Markt újságban láttam pl. Nokia Lumia 530 Dual SIM-et is Domino Surf csomaggal 19990-ért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 23. Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Sziasztok! Csak CAT márkájú Dual SIM-es telefont forgalmaz a Telekom? Láttam az oldalon két CAT-et, de mást nem hozott fel a kereső. Dual sim-es telefont biztos hogy nem forgalmaz egyik nagy szolgáltató se. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 bupemko Posztolva: 2014. november 24. Megosztás Posztolva: 2014. november 24. A Cat-ot én nem néztem és amíg a MM újságban nem láttam a Domino csomaggal az 530-ast én is így gondoltam, de úgy fest, hogy változik a policy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. április 14. Megosztás Posztolva: 2015. április 14. Szerintem sem, nekem van egy Dual-os Samsung S4 Mini-m azt úgy vettem egy olyan üzletbe ahol vannak tucat számra mobilok, tabletek, stb. De ha itt tartunk Dual üzemmel kapcsolatban lenne egy kérdésem: SIM 1. külföldi szolgáltatóSIM 2. Telekom HU Mindegyik esetben a szolgáltató által ajánlott APN beállításokkal megy mobil internet. Ha magyar SIM-et és szolgáltatót választom akkor kevesebb akksit eszik és adatforgalmat generál mint külföldön. Az itteni szolgáltató küld "gratis" részletes számlát és azt látom a telefon szinte állandóan forgalmaz. Ezért hamarabb le is merül. Mi lehet az oka ennek a jelenségnek?PS:Olyan esetben van forgalom amikor nem is használom mert tudom akkor le van téve pl. egy tanfolyamon voltam. Azt sem lehet mindani a Google Play állandóan frissit ennyit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Ricsi13
Sziasztok! Csak CAT márkájú Dual SIM-es telefont forgalmaz a Telekom? Láttam az oldalon két CAT-et, de mást nem hozott fel a kereső.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
4 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.