Ugrás a tartalomhoz
  • 0

Sim kártya aktiválás


Balázs Erzsébet

Kérdés

11 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 0
  • Telekom

Szia Erzsébet!

Domino Quick feltöltőkártya vásárlásakor nem kellett adataidat megadni, ezt utólag online teheted meg ezen a felületen, ezt követően használhatod SIM kátyádat.

Abban az esetben, ha vásárláskor megtörtént személyes adataid egyeztetése, csupán annyi a teendőd, hogy elindítasz egy hívást mely forgalmat generál és máris működik.

Kérdés esetén, keress minket bizalommal! ^Szilvi

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

Kedves @Váradi Csenge! Domino sim kártyád aktiválását online ezen az oldalon: Domino ügyintézés - Telekom lakossági szolgáltatások vagy telefonon a +36 30 633 6366 telefonszámunkon  tudod intézni. Az aktiválás előtt helyezd be a SIM-kártyát egy telefonba. Ha a második lehetőséget választod, fontos, hogy a hívást arról a SIM-kártyáról indítsd, amit aktiválni szeretnél. Az aktiváláshoz nálad kell, hogy legyen egy érvényes személyazonosító okmányod (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány). Annak az adatait pontosan, eltérés nélkül add meg, hogy sikeres legyen az aktiválás. Kérjük, hogy adatvédelmi okok miatt töröld az e-mail címed vagy más személyes adatokat tartalmazó válaszodat! Ha bármi másban segítségedre lehetünk még, keress minket bizalommal privát üzenetben. ^Zsolti

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0
  • Telekom

Szia @sánfor!

A kiszállított havi díjas SIM-kártya új készülékvásárlás és készülékcsere esetén is inaktív állapotú (biztonsági okokból), ami azt jelenti, hogy a SIM-kártyáról hívásindítás, hívásfogadás nem lehetséges. Az új előfizetéshez biztosított SIM-kártyát az átvételt igazoló összesítő bizonylat visszaérkezését követően automatikusan aktiváljuk.

Abban az esetben, ha ennél korábbi időpontban szeretnéd a kártyát aktiválni, akkor ide kattintva találsz információt azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenned. 

Bízunk benne, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk! Együttműködésedet köszönjük! ^Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...