zozor Posztolva ekkor: 2023. október 11. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. október 11. Üdv! Érdeklődnék, hogy Sagemcom 3896 modemen, hogyan tudom kikapcsolni az 5Ghz sugárzását, úgy, hogy csak 2,4Ghz-n működjön. Beléptem a modembe, de nem látok ilyen lehetőséget. Kösz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Telekom Telekom szakértő Posztolva: január 10. Telekom Megosztás Posztolva: január 10. Sziasztok! Hálózati eszközeink egyidejűleg tudnak biztosítani 2,4 Ghz-es és 5 Ghz-es hálózatot is, így nem feltétlenül kell bármelyiket is kikapcsolni, minden eszközötökkel arra csatlakozhattok, mely a működéséhez szükséges, vagy amelyiken éppen jobban működik (pl. telefonokkal az 5 Ghz-re, az okosotthonos eszközökkel pedig a 2,4 Ghz-re). Ha ettől függetlenül szeretnétek kikapcsolni az 5 Ghz elérését, úgy azt a modem admin felületén a WiFi beállításoknál kell keresni. A Sagemcom eszközök esetén pl. a hálózatok mellett látható fogaskerékre kattintva érhető el a menüpont, ezen belül pedig ki/be kapcsolható a 2,4-es és az 5 Ghz-es hálózat is. A Strong eszközöknél pedig külön a hozzá tarozó app Wifi beállításait érdemes ellenőrizni, ha az alap modemen szeretnéd bekapcsolva hagyni az 5 Ghz-et. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hordosnorbert Posztolva: január 9. Megosztás Posztolva: január 9. Szia,nekem is ez a gondom,annyi különbséggel hogy nekem egy Strong mesh 1610-esem van,azon szeretném kikapcsolni az 5ghz-t,mert a szoba termosztát és az okos konnektornak csak a 2.4ghz jó. Ha nálad megoldódott a dolog,akkor kérlek oszd meg velem,hátha nálam is bejön. De kérlek emailben ird meg,a hordosnorbert@gmail.com címre. Köszi szépen! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
zozor
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Sagemcom 3896 modemen, hogyan tudom kikapcsolni az 5Ghz sugárzását, úgy, hogy csak 2,4Ghz-n működjön.
Beléptem a modembe, de nem látok ilyen lehetőséget.
Kösz
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.