Steiner János Posztolva ekkor: 2023. október 16. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. október 16. Rosszul adtam meg a rendelt készülék típusát ezért kértem a rendelés törlését, ami meg is történt. A kívánt terméket mikor tudom megrendelni, mert azt nem tudtam megtenni, azt mondták várnom kell? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. október 16. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. október 16. Szia János! A törölt megrendelések után valóban szükség van egy kis időre, ahhoz, hogy egy újabb igényt tudjunk rögzíteni. A háttérfolyamatok általában 1-2 hetet vesznek igénybe. A türelmedet előre is köszönjük! ^Gabriella Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Steiner János
Rosszul adtam meg a rendelt készülék típusát ezért kértem a rendelés törlését, ami meg is történt. A kívánt terméket mikor tudom megrendelni, mert azt nem tudtam megtenni, azt mondták várnom kell?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.