Pap János Posztolva ekkor: 2023. október 17. Megosztás Posztolva ekkor: 2023. október 17. A problémám, hogy a felvételt legfeljebb 1 hétig tudom megnézni, utána elérhetetlen. Történetesen az NFL mérkőzéseket nézném felvételről, mert nem tudom mind megnézni. De kiírja, hogy 2 hónapig elérhető. Oké, de hol? Mert sehol nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. október 18. Telekom Megosztás Posztolva: 2023. október 18. Szia János! IPTV Felvétel opció esetén a rögzített műsorok a menürendszer "Felvételek" pontjában érhetők el. A rögzített műsoraid itt alapvetően megmaradnak amíg ki nem törlöd őket, de ha betelik a tárhelyed akkor új felvétel indulásánál a rendszer törli a legrégebbi felvételeket. Az androidos Telekom TV Record&Go opciójával a felvételeket 90 napig tárolhatod, utána automatikusan törlésre kerülnek. Maximum 30 óra rögzíthető. Néhány csatorna vagy műsor esetén a felvételek legfeljebb 30 napig tárolhatók. Ha elfogy a tárhelyed, a legrégebben rögzített felvételek automatikusan törlődnek, így ha folyamatosan rögzíted a közvetítéseket, akkor előfordulhat, hogy a korábbiak törlődnek az aktuális meccsek felvételével. Ha nem lenne elég a 30 óra, úgy további 100 órát vehetsz fel a Record&Go Extra kiegészítő megrendelésével 490 Ft-os havidíjért. Ennél a szolgáltatásnál a rögzített műsorok a főmenü TV műsor pontján belül a felvételek pont alatt érhetőek el. ^Dániel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Pap János
A problémám, hogy a felvételt legfeljebb 1 hétig tudom megnézni, utána elérhetetlen.
Történetesen az NFL mérkőzéseket nézném felvételről, mert nem tudom mind megnézni. De kiírja, hogy 2 hónapig elérhető. Oké, de hol?
Mert sehol nincs.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.