Hegedűs Márk Posztolva ekkor: 2023. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2023. december 28. Tisztelt szakértők! Kérdezni szeretném, hogy Tiszapalkonyán mikorra várható, hogy bekötik az optikás hálózatot? Én úgy hallottam hogy már Januárban várható lesz, ez igaz lenne? Tisztelettel, Hegedűs Márk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Telekom szakértő Posztolva: 2023. december 28. Telekom Jelentés Megosztás Posztolva: 2023. december 28. Kedves Hegedűs Márk! Hálózatunk korszerűsítésével kapcsolatban azonnal választ kaphatsz honlapunkon ide kattintva https://bit.ly/3fJsyfm , ahol pontos címed megadása után tájékozódhatsz a várható fejlesztésekről, illetve választhatsz az aktuálisan elérhető szolgáltatások közül. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy Gigaerős hálózatunk a lehető legtöbb ügyfelünk számára elérhető legyen. Amennyiben a megadott címen jelenleg nem találsz megfelelő ajánlatot, feliratkozhatsz hírlevelünkre, melyben értesítünk, amikor Nálad is elérhetővé válnak leggyorsabb csomagjaink. A feltüntetett adatok megegyeznek az ügyfélszolgálatainkon rendelkezésre álló információkkal. Bízunk abban, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk. ^Rita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Hegedűs Márk
Tisztelt szakértők!
Kérdezni szeretném, hogy Tiszapalkonyán mikorra várható, hogy bekötik az optikás hálózatot? Én úgy hallottam hogy már Januárban várható lesz, ez igaz lenne?
Tisztelettel,
Hegedűs Márk
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
1 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.