Ugrás a tartalomhoz

adategyeztetés/Vanda


Ajánlott posztok

A következő a problémám:
A kapott sms szerint ma éjfélkor jár le a dominós adategyeztetés. Online nem tudom elvégezni, mert az előző alkalom óta megváltozott a személyi igazolványszámom, és ezt hibásnak érzékeli a rendszer. Ráadásul nem annak a telefonnak az adategyeztetését akarom elvégezni, amelyikről hívok, mert az a készülék egyrészt haldoklik, másrészt a jelenleg másik városban tartózkodó lányomnál van. Vandán lehetetlen túljutni, csak azt szajkózza, hogy hívjam arról a számról, amelyikre el akarom végezni az adategyeztetést. Nemrég végztem ugyanilyen módon két másik számra adategyeztetést, semmi gond nem volt azzal, hogy nem arról a mobilról hívtam, csak láttam az arra érkezett sms-t. Most miért nem lehetséges így egyeztetni? Hogyan lehetne túljutni Vandán és egy emberi ügyintézővel beszélni?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • Telekom

Kedves limpari! Adategyeztetéskor csak érvényes okmányszám adható meg, ezért az semmiképpen nem akadály, ha új személyit kaptál. Minden adatot, betűről betűre úgy kell bemásolni, ahogy az okmányban is szerepel, odafigyelve a kis és nagybetűkre, ékezetekre egyaránt, valamint arra is, ha Neked, vagy édes*****nak van második keresztneve. Abban az esetben érkezik meg a szóban forgó SMS másik telefonszámra is,  ha az utóbbi egyeztetéskor megadtál egy kapcsolattartót telefonszámot. 
Az adategyeztetést legegyszerűbben ide kattintva végezheted el, amennyiben meg van az SMS üzenet, amiben kiküldtük a szükséges kódot. Akadály esetén kollégáink, a Telekom chat-en tudnak segítségedre lenni. ^Andrea

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...