Ugrás a tartalomhoz
  • 0

A Telekom routerről működik a Google Playáruházból letöltés, a másikról nem.


H.J.

Kérdés

A rejtély: A Telekom routerről működik a Google Playáruházból letöltés is, a másikról, ami ethernet kábellel egy emelettel feljebb van csatlakoztatva, azon nem tudok appokat frissíteni - illetve megmagyarázhatatlanul néha igen.  Ezen a második routeren minden más wifi funkció - stream, kép, zene, böngészők - működik, csak a play áruház nem, a letöltések valahol 0 és 99% között megállnak.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

3 válasz erre a kérdésre

Ajánlott posztok

  • 1

Megvan a megoldás: A Telekom modemre csatlakoztatott router-t AP (Access Point) üzemmódba kell kapcsolni, és onnantól működik minden rendben.

Az ok: Ha sima wifi router-ként van az idegen eszköz csatlakoztatva a T modemhez, akkor feltehetően mind a T eszköz, mind az idegen router  IP címeket oszt ki a DHCP funkción keresztül, ami összeakadást és a instabilitást okozhat a csatlakoztatott eszközök esetében. Mivel a T modemben (router funkciójában) ezt nem lehet kikapcsolni, illetve sima passthrough gatewey-nek sem lehet beállítani az IP TV miatt, így ezt a duplikációt az idegen routerben kell kiiktatni, erre van az AP módba helyezés. Nálam most már minden rendben működik.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

  • 0

Nálam ugyanez a hiba: Ha a Telekom modem (router) wifi-jére csatlakoztatom a telefont, lefrissül minden app, ha a modemhez kapcsolt saját routerről szórt wifire,  akkor meg többnyire megáll minden Play áruház frissítés random módon 0 és 99 % között. Próbáltam már mindent, egy rakás márkás és kínai routerrel is kipróbáltam.  A Telekommal nagynehezen modemet is cseréltettem (egy Sagem volt és azt hittem, azzal van baj), de ugyanaz a hiba. Senki sem tud semmit...

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...