edm2326 Posztolva ekkor: január 28. Megosztás Posztolva ekkor: január 28. Sziasztok, Adott egy Fast 5655v2 router, meg szeretném nyitni a 9-es portot, hogy Teamvieweren tudjam használni a Wake On Lan funkciót, de nem akar összejönni. Amit eddig csináltam/észrevettem: DHCP Reserved Port Forwarding szabály hozzáadva Túzfalon engedélyeztem a kimenő és bejövő szabályoknál is UDP-n keresztü Nem NAT-olt a public ip-m, mivel egyes oldalak ugyanazt az ip-t hozzák, ami a router settingsben benne van, illetve 94-el kezdődik Port checker zártnak mutatja ezek után is UPnP-vel nyitott portot nyitottnak mutatja a checker Mi lehet a probléma? Köszi előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 edm2326 Posztolva: január 28. Szerző Megosztás Posztolva: január 28. Update: Wireshark kimutatja a 9-es UDP Port checket: Valamiért mégse működik a Wake On Lan, pedig be van minden állítva: DynDNS: TeamViewer a 192.168.1.67-es gépen: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: január 29. Megosztás Posztolva: január 29. Szia Helyi hálózaton belül működik az ébresztés? A TW oldalán van egy jó checklist, azon is érdemes végig menni (ha nem történt volna még meg) https://community.teamviewer.com/English/kb/articles/33-wake-up-a-device-remotely-classic Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 edm2326 Posztolva: január 29. Szerző Megosztás Posztolva: január 29. 8 órája, uzman írta: Szia Helyi hálózaton belül működik az ébresztés? A TW oldalán van egy jó checklist, azon is érdemes végig menni (ha nem történt volna még meg) https://community.teamviewer.com/English/kb/articles/33-wake-up-a-device-remotely-classic Szia, Most próbáltam először hálózaton belül ébreszteni, de sajnos ez sem sikerül. Köszi a linket, végigmentem rajta, minden stimmel és mégis azt írja, hogy sikertelen ébresztés. Azt is próbáltam már, hogy csak alvóba rakom, de úgy sem jó. Az alany egyébként egy Lenovo Thinkpad T480, az ébresztő csomagot küldő eszköz pedig egy iPhone. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: január 29. Megosztás Posztolva: január 29. Ha már a helyi hálón keresztül se ébred fel, akkor távolról se fog. Szóval előbb azt kellene kitalálni, hogy mi nem megy vagy mi akadályozza a folyamatot. A cikkben linkelt pdf fájt is ellenőrizted? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 edm2326 Posztolva: január 29. Szerző Megosztás Posztolva: január 29. Teljesen jogos. Igen, illetve újra megcsináltam a pdf szerint mindent, sajnos így sem jó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: január 31. Megosztás Posztolva: január 31. Itt van egy jó kis segédprogram Amit ébreszteni szeretnél gép, legyen bekapcsolva és egy másik számítógépen indítsd el és hagyd, hogy megkeresse a hálózaton. Ha megtalálta, utána alvó állapotba teheted a Lenovo-t és az adott sorra kattintva küld rá egy WoL csomagot a program Ha így felébred a gép, akkor a Teamviewer-rel nem jó valami, ha így se, akkor a számítógéppel vagy a beállításokkal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 edm2326 Posztolva: február 1. Szerző Megosztás Posztolva: február 1. PC-mel nem tudtam felébreszteni a laptopot, viszont laptoppal fel tudtam ébreszteni a PC-t. Mind a kettőn ugyanazok a beállítások vannak. Bezavarhat a Dual Boot Linux Fedora-val, ami a laptopon van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: február 1. Megosztás Posztolva: február 1. Igen bezavarhat. Sajnos a dual boot kicsit megkavarja a dolgokat. Volt, akinek az segített, hogy legacy módba állította a boot módot, másnál a grub-ban kellett állítani a boot sorrendet és az oldotta meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 edm2326 Posztolva: február 1. Szerző Megosztás Posztolva: február 1. Kíváncsi voltam és letöröltem a linuxot a laptopról, maradt a Win 11, de így sem működik valamiért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 uzman Posztolva: február 5. Megosztás Posztolva: február 5. Ekkor: 2024. 02. 01. at 23:37, edm2326 írta: Kíváncsi voltam és letöröltem a linuxot a laptopról, maradt a Win 11, de így sem működik valamiért. Ezt eddig nem kérdeztem, hogy milyen windows Ezen az oldalon találtam egy parancsot: powercfg /devicequery wake_programmable Vagy esetleg a gui-s beállítások mellett megpróbálná, még parancssorból is beállítani, ahogy az oldalon írja Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
edm2326
Sziasztok,
Adott egy Fast 5655v2 router, meg szeretném nyitni a 9-es portot, hogy Teamvieweren tudjam használni a Wake On Lan funkciót, de nem akar összejönni.
Amit eddig csináltam/észrevettem:
Mi lehet a probléma?
Köszi előre is!
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
10 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.