TAKÁCS0219 Posztolva ekkor: február 7. Megosztás Posztolva ekkor: február 7. A TV előfizetéshez smart boxot biztosítanak, lehetséges a smart box helyett kártyát használni, a tévéimnek van kártya fogadó helye és jelenlegi KALÁSZNET-es előfizetésemhez is kártyát használok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: február 8. Megosztás Posztolva: február 8. Üdv. Telekomnál nincs kártyára lehetőség, internet alapú TV (IPTV) szolgáltatást adnak, és nem kábel tv-t (DVB-C). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 BFeri Posztolva: február 13. Megosztás Posztolva: február 13. Igazából én is olyat szerettem volna amihez nem kell külön set-top-box... nem akartam 2 távirányítóval bűvészkedni és volt már nekem is kártyás régen a MindígTV-nél... Nem volt a Telekomnál ilyen választási lehetőség... Szükségem volt egy új TV-re azt is vettem Samsung, nem a legdrágább... És amikor állítottam be a "rendszert" akkor kiderült, hogy a TV távirányító "kezeli" a set-top-box-ot vagyis "valahogy" a TV és a set-top-box egy egységet alkot Ráadásul a set-top-box wifin keresztül is tökéletesen hozta a FullHD és 4K tesztadást is.. így semmi csalódás nem volt és már nem is érdekelt, hogy nem kártyás TVadás vétel. Ráadásul a set-top-box-ra jönnek frissítések okoítások... persze külön a TV-re is... Úgyhogy ezek alapján én csak ajánlani tudom a Telekom set-top-boxot... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
TAKÁCS0219
A TV előfizetéshez smart boxot biztosítanak, lehetséges a smart box helyett kártyát használni, a tévéimnek van kártya fogadó helye és jelenlegi KALÁSZNET-es előfizetésemhez is kártyát használok.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
2 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.